Om oss

Chiffonjén investerar långsiktigt som minoritetsdelägare i framgångsrika tillväxtföretag. Med ett aktieägarnätverk med lång erfarenhet av företagande arbetar vi aktivt tillsammans med drivna entreprenörer i de företag vi investerat i. Målsättningen är fortsatt tillväxt och långsiktig lönsamhet som bygger företagsvärden.

Chiffonjén förvaltar också en långsiktig portfölj med noterade aktier och fonder.

Sedan starten 1990 har det varit viktigt för oss att bygga ett starkt nätverk med våra aktieägare, som i dag omfattar ett 70-tal familjer. Tillsammans skapar vi varje år intressanta möten och upplevelser med företag, personer och platser. Det har stärkt vårt nätverk och tillsammans har vi väldigt roligt!


Chiffonjéns styrelse och ledning, från vänster, Johan Sjöberg , Anders Gemfors , Magnus Trast VD , Jerry Fredriksson, kapitalförvaltning , Anna Stålenbring , Ove Långström vice ordf , Anne Skoglund , Joachim Alestam , Lars-Åke Rydh ordf. och Rickard Andersson, ej med på bild

 

Vårt nätverk

Vårt aktieägarnätverk med många entreprenörer är en stor tillgång när vi engagerar oss aktivt för att tillsammans med ledning och styrelse fortsätta utveckla det företag som vi har investerat i.

KONTAKTA OSS
 

Kontakta oss
magnus.trast@chiffonjen.se
+46 705 188 065

Adress
Kivra: 556234-9034
106 31 Stockholm

-

© 2022 CHIFFONJÉN Investment AB. All Rights Reserved. Hemsida företag - Sitea.