Omnia Garden - Högtryck inför vårens planteringar.

Ett av Chiffonjéns portföljföretag är e-handelsföretaget Omnia Garden, som levererar tjänster inom inköp och logistik av växter till nordiska företag. Företaget ser nu en stor efterfrågan att handla växter via nätet.

Idéen är att leverera allt från blommor, perenner och halvvuxna träd till större sortiment för trädgårds- och markanläggare i ett bra, om inte bättre, skick genom att logistiken går direkt från odling till slutkonsument utan mellanhänder. Resultatet är en enkel och effektiv e-handel med säker marginal för våra kunder. Utöver växter tillhandahåller Omnia Garden även komplementprodukter såsom bevattningssäckar och uppbindningsprodukter. För de större kunderna erbjuds även kundspecifika produkter.

Läs mer på Omnia Gardens hemsida >

E-handel är framtidens shopping

Att e-handeln haft en stark tillväxt de senaste åren är knappast en överraskning, och just nu är trycket på e-handeln högre än någonsin. E-handeln har ökat stadigt de senaste åren med drygt 15% per kvartal, och hela 70% av svenskarna handlade på nätet förra året. Dagens digitaliserade köpmönster gör att ännu fler människor prövar på att handla online, vilket gör marknaden extra lukrativ för företag som säljer sina produkter online.

Det står helt klart att e-handeln är här för att stanna vilket är en fördel för både köpare och säljare. Företag som bedriver e-handel har många fördelar mot fysiska butiker; ett bredare sortiment kan erbjudas utan att binda kapital i lager och företag slipper kostnader för butiksyta för kunder. .

KONTAKTA OSS
 

Kontakta oss
magnus.trast@chiffonjen.se
+46 705 188 065

Adress
Kivra: 556234-9034
106 31 Stockholm

-

© 2022 CHIFFONJÉN Investment AB. All Rights Reserved. Hemsida företag - Sitea.