Home of Textile

Home of Textile levererar trendig inredning och bidrar med en modern livsstil till den nordiska marknaden genom varumärkena Boel & Jan och Jakobsdals. De inspirerar dig att skapa unika rum och miljöer till ditt hem och ditt liv. Deras hjärta slår för att göra ditt hem lite vackrare, lite mjukare och lite mer du, en kudde, en matta eller en fåtölj i taget. I sortimenten finns möbler, mattor, kuddar, plädar, gardiner, dukar, tyger på metervara och dekoration för hela ditt hem. Kontor och lager finns i Dalsjöfors.

Boel & Jan AB startades 1987 av syskonen Boel och Jan med försäljning av modetyger som huvudinriktning. Jakobsdals har sitt ursprung i ett kamgarnsspinneri som grundades 1910.

Chiffonjén förvärvade tillsammans med Name-U Invest samtliga aktier i Boel & Jan AB 2011. Fyra år senare förvärvades varumärket Jakobsdals från AG Pehrson, ett familjeägt företag med rötter sedan 1903, som då blev delägare i Boel & Jan som namnändrades till Home of Textile Scandinavia. Chiffonjéns ägarandel är idag 45,5 %.


KONTAKTA OSS
 

Kontakta oss
magnus.trast@chiffonjen.se
+46 705 188 065

Adress
Kivra: 556234-9034
106 31 Stockholm

-

© 2022 CHIFFONJÉN Investment AB. All Rights Reserved. Hemsida företag - Sitea.